Θέσεις Εργασίας: Σύντομα Κοντά σας νέες θέσεις

Firewall & Security

και αποτρέψτε κάθε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

Γιατί ένα Firewall  είναι απαραίτητο?

Το τείχος προστασίας υλικού είναι μια φυσική συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυό σας ενώ ένα τείχος προστασίας λογισμικού είναι εγκατεστημένο σε καθέναν από τους υπολογιστές, τα τηλέφωνα ή τα tablet σας.

Επίβλεψη

Μια μεγάλη ευθύνη ενός τείχους προστασίας είναι να παρακολουθεί την κυκλοφορία που διέρχεται από αυτό. Όποια και αν είναι η πληροφορία που ταξιδεύει μέσω ενός δικτύου έχει τη μορφή πακέτων. Το Firewall επιθεωρεί κάθε ένα από αυτά τα πακέτα για τυχόν επικίνδυνες απειλές. Εάν υπάρχει πιθανότητα το τείχος προστασίας να τα βρει, θα τα μπλοκάρει αμέσως.

Προστασία

Οι χάκερ στο Διαδίκτυο αναζητούν συνεχώς υπολογιστές για την εκτέλεση των παράνομων δραστηριοτήτων τους. Όταν οι χάκερ τυχαίνουν να βρουν τέτοιους υπολογιστές, θα αρχίσουν να κάνουν ακόμη και κακόβουλες δραστηριότητες όπως η εξάπλωση ιών. Εκτός από αυτούς τους χάκερ μπορεί να υπάρχουν άγνωστοι άνθρωποι, όπως οι γείτονες που αναζητούν μια ανοιχτή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πρόσβαση

Τα τείχη προστασίας συνοδεύονται από μια πολιτική πρόσβασης που μπορεί να εφαρμοστεί για συγκεκριμένους κεντρικούς υπολογιστές και υπηρεσίες. Ορισμένοι οικοδεσπότες μπορούν να αξιοποιηθούν με τους επιτιθέμενους. Έτσι, το καλύτερο στην περίπτωση είναι να αποκλείσετε την πρόσβαση τέτοιων κεντρικών υπολογιστών στο σύστημα.

Ιδιωτικότητα

Το απόρρητο είναι μια από τις σημαντικότερες ανησυχίες ενός χρήστη. Οι χάκερ αναζητούν συνεχώς πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο για να λαμβάνουν ενδείξεις σχετικά με τον χρήστη. Αλλά χρησιμοποιώντας ένα τείχος προστασίας πολλές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από έναν ιστότοπο όπως η υπηρεσία ονόματος τομέα μπορούν να αποκλειστούν. Ως εκ τούτου, οι χάκερ δεν έχουν καμία πιθανότητα να λάβουν λεπτομέρειες απορρήτου.

Πώς λειτουργούν τα  firewalls;

Έχουν συχνά ενσωματωμένα πρόσθετα συστήματα ασφαλείας όπως εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN), συστήματα πρόληψης και ανίχνευσης εισβολών (IPS / IDS), διαχείριση ταυτότητας, έλεγχο εφαρμογών και φιλτράρισμα ιστού.

Προστατεύουν τα δίκτυα και τους υπολογιστές από εισβολή δυνητικά επικίνδυνων κακόβουλων (αποκαλούμενων και black-hat) hackers, καθώς και από επιθέσεις που θα τους επιτρέψουν να πάρουν τον έλεγχο των συσκευών και να τις χρησιμοποιήσουν για κακόβουλους σκοπούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για Δωρεάν Προσφορά και θα είμαστε άμεσα κοντά σας

Κλείστε δωρεάν ραντεβού

Εκπρόσωπος μας θα είναι σύντομα κοντά σας